1_multamäkifest_cc_Vihtori_Koskinen

HYVÄ TIETÄÄ FESTAREISTA

Festarit järjestetään katetulla Multamäkiareenalla Multamäen tilalla Heinolan Kirkonkylässä. Sadekaan ei siis haittaa, vaan isossa hallissa voi nauttia livemusiikista kuivin jaloin. Multamäen pihapiiristä löytyy lisäksi Nurtsilava. Nurtsilavan alue on mukava chillailualue, jossa voi nauttia elävästä musiikista taivasalla, sekä tarvittaessa myös teltan suojissa.

Festareille pääsee näppärästi bussikuljetuksella. Bussikyyti on pääsylipun ostaneille ilmainen.
Festaribussi kulkee Heinolan keskusta – Multamäki väliä festareiden ajan nonstop-periaatteella. Tapahtuman päätyttyä bussi kuljettaa myös näppärästi takaisin Heinolan keskustaan.

Festaribussit kulkevat reittiä: Kaivokatu (turistipysäkki), Laaksokatu, Rajakatu, Siltakatu, Kirkonkyläntie, Vanhatie ja Kirkkotie. Kyytiin pääsee matkan varrella sijaitsevilta bussipysäkeiltä.

Nautitaan virvokkeita vasta perillä Multamäkifesteillä. Bussissa ei viinojen kanssa ole luvallista läträillä.

Tapahtuma-alueelle tulee myös taksitolppa, eli tapahtumasta on helppo suunnistaa taksilla haluamaansa kohteeseen ilman erillistä taksin tilaamista.

Tapahtuma-alueelta löytyy lukuisia ruoka- ja anniskelupisteitä. Lisäksi alueelta löytyy erilaisia oheistuotteiden myyntipisteitä.

Pihapiirin ytimestä löytyvästä anniskelupisteestä voi käydä ostamassa alkoholijuomia ja virvokkeita festareiden ajan. 

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Virvokkeita voi nauttia siis vaikka pihapiirin nurmialueella, tai sisällä Multamäkiareenalla. 

Suosimme korttimaksamista. Käteistä et näillä myyntipisteillä välttämättä tarvitse. Ruoka-, juoma-, ja oheistuotemyyntipisteillä voit maksaa näppärästi myös kortilla.

Pääsyliput voi vaihtaa rannekkeisiin ennakkoon.
Vaihtamalla rannekkeesi ennakkoon, sujuvoitat kulkuasi festareille tapahtumapäivinä.

Rannekkeita vaihdetaan tapahtumapäivien ajan myös festarialueen portilla. 

Pääsylippua ei tarvitse välttämättä tulostaa. Lippu voi olla myös sähköisenä lippuna puhelimen näytöllä. Liput luetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä elektronisella lipunlukulaitteella lipusta löytyvästä qr-koodista.

Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle. Tapahtuma-alueelta voi poistua ja palata, kunhan pitää rannekkeen ehjänä.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, joten varaudu todistamaan henkilöllisyytesi rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä somessa. Kuvasta on mahdollista kaapata yksilöllinen qr-koodi, joka sisältää lipputiedot. Tällöin et välttämättä enää pääse osallistumaan festareille. Jokaisen lipun qr-koodi on yksilöllinen.

Festarialueelta löytyy narikka, johon voit jättää tavarasi säilytykseen. Narikassa on vapaaehtoinen säilytysmaksu.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista pyritään tiedottamaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia, tai mitään muitakaan kiellettyjä aineita tai esineitä. Alueelle saa tuoda pieniä eväitä ja korkkaamattoman tai tyhjän limu- tai vesipullon.

Tapahtuma-alueen portilla asiakkaiden on hyvä varautua turvatarkastuksiin.

Tapahtuma-alueen läheisyydessä on järjestetty pysäköintialue pellolle. Pysäköintialue ei ole suuri, joten tapahtumaan tulijoiden suositaankin saapuvan muilla kulkupeleillä.

Festareilla työskentelee suuri joukko järjestyksenvalvojia ja EA-taitoisia henkilöitä, joiden tärkein työtehtävä on huolehtia festarikävijöiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.
 

Ohjeistuksia päivitetään tilanteen mukaan. Festarit toteutetaan voimassaolevien viranomaisohjeiden mukaisesti.

Yhteydenotot ja tiedustelut:
multamaki@multamakifest.fi

Tapahtumaan on 18-vuoden ikäraja.
 

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Tapahtumapaikan osoite on:
Kirkkotie 23, 18300 Heinola

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Tmi Festit ja Kestit.